Betaalmogelijkheden

BETAALMOGELIJKHEDEN BIJ PERFECT-FIT-RAAMDECORATIE.NL
1. Betaling via iDEAL
2. Bancontact  (België)
3. Overmaken via uw bank
4. Het volledige bedrag achteraf betalen via Klarna

1. Vooraf betalen via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

1. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
2. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, SNS, ING, Rabobank of één van de andere bekende banken.
3. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
4. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

2. Vooraf betalen via Bancontact (België)
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

1. Betalen met Bancontact kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
2. U kunt Bancontact direct gebruiken als u internetbankiert bij alle bekende banken in België.
3. Bancontact is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
4. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de Bancontact betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.3. Overboeking per bank
Ook is het mogelijk bij Perfect-Fit Raamdecoratie uw factuur per bank te voldoen.
U stort dan het verschuldigde bedrag naar het onderstaand rekeningnummer en bij de omschrijving vermeld u dan uw naam en ordernummer.
U ontvangt een betalingsbevestiging zodra Perfect-Fit Raamdecoratie uw betaling verwerkt heeft.

NL22RABO0307818489
T.A.V. Perfect-Fit Raamdecoratie
Onder Vermelding van uw ordernummer

 

4. Het volledige bedrag achteraf betalen via Klarna
Achteraf betalen op het internet komt nog niet overal voor.
Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen, Klarna maakt het vanaf vandaag mogelijk om ook online bij Perfect-Fit-Raamdecoratie.nl uw bestelling achteraf te betalen.
U bestelt bij ons uw product(en) online, we leveren het product en Klarna stuurt u achteraf een betaaloverzicht.
U kunt na ontvangst van uw bestelling achteraf betalen door middel van een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer u betaalt:
U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen wat soms erg handig kan zijn.
U laat het product versturen en Klarna biedt u een betaaltermijn van 14 dagen, dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt.

Werkwijze Klarna:
Wanneer u kiest voor Klarna dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan Klarna een gegevenscontrole uitvoerd.
Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres en geboortedatum.
Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken.
Vervolgens verstuurt Perfect-Fit Raamdecoratie het door u aangekochte product. Na verzending van uw bestelling ontvangt Klarna van ons een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief B.T.W.